Fleshgod Apocalypse - Oracles Dodano: 2009-05-12 17:44
włoski death metal? ciekawe :-), nie jestem fanem włoskich produktów, chociaż sa lepsze niż chińskie hehe, ale obczaję tę płytkę 
Dodano: 2009-05-12 17:52
Przypierdalają całkiem całkiem,na niema zmiłuj plus troche urozmaiceń?Tez obadam całość :)
Dodano: 2009-05-12 17:53
napiedalaja zasadniczo. moze Ci isę spodobać. Choc bardziej polecam Hour Of Penance "The Vile Conception" - tez włoski brutal death.
Dla mnie FA zbyt intensywne
.
Dodano: 2009-05-12 18:18
hmm, no właśnie jestem w trakcie odsłuchu i cóż ja moge powiedzieć? płyta się jeszcze nie skończyła a mi już się nie chce :-D, brzmi to trochę jak Sinister z "Agressive Measures" ( wokal plus brzmienie ) i debiutem Beneath The Massacre ( niektóre rify mi się tak kojarzą heh )i to by było tyle dobrego na temat tych panów, nie wciąga mnie ta płyta zupełnie, mało ciekawa, bez pomysłów, nie ma na czym ucha po prostu zawiesić. Włoski death metal wypadł w moim przekonaniu hmmm.. po włosku heheh
Dodano: 2009-05-12 18:34
A tam nie znacie się - spadać na drzewo hahaha :) ja tam u nich potencjał widze, choć rzeczywiście na dłuższą mete troche meczy :)
...and music? Well, it's just entertainment folks.
Dodano: 2009-05-12 18:44
eeee, Piter, ja nie twierdze ze złe :) ja po prostu posłuchałem tego raz, bo dla mnie za intensywne :)
.
Dodano: 2009-05-12 19:15
no nie jest to pod wzgledem brutalnosci EXECRATION gdzie w takim PENETRATION BUTCHERY chłopaki wyrywaja flaki z dupy,ani pod wzgledem techniki nie jest to FACELESS gdzie w takim LEICA zabieraja nas do DM nieba,hehe.No ale cos graja jest ogien cały czas otwarty a i warstwa melodyczna jest nawet na tej płycie ciekawa i własnie chyba melodyką broni sie dla mnie to wydawnictwo.Chociaz do miłości od pierwszego wejzenia daleko :)
Dodano: 2009-05-12 19:53
| DEMONEMOON napisał(a): |
| no nie jest to pod wzgledem brutalnosci EXECRATION gdzie w takim PENETRATION BUTCHERY chłopaki wyrywaja flaki z dupy |
no, no, jestem pod wrażeniem
Dodano: 2009-05-12 19:56
ano słucha sie chłopaku,słucha :wink:
Dodano: 2009-05-13 08:40
Mozna posluchac :) Ale szału nie ma :)
If i can`t be my own i feel better dead.